Societat

Societat

El Maresme se suma a Benvinguts a Pagès

Després de l’èxit de la primera edició, el Benvinguts a Pagès suma més explotacions per visitar, restaurants on fer un àpat i establiments on allotjar-se al Maresme aquest dissabte, diumenge i també dilluns. Així es podrà conèixer de primera mà com es cultiven fruites i verdures, l’elaboració de formatges lactis, mel i dolços, la producció d’aviram, ous i herbes i també els vins. Ho mostraran els responsables d’onze explotacions que obriran les portes de casa seva a Alella, Cabrera, Teià, Arenys de Munt, Mataró, Canyamars, Palafolls i Tiana. A l’esdeveniment que atansa productors i consumidors també s’hi han sumat set restaurants de la comarca que fan cuina amb productes de proximitat i quatre allotjaments. L’esdeveniment coincideix amb la Setmana Bio, que s’allarga fins al 9 de juny, organitzada per difondre el sistema de producció i l’alimentació ecològica. Per això cinc de les explotacions i un dels restaurants treballen amb certificació ecològica. A més, la Setmana Bio suma al programa dues activitats, una visita guiada i degustació a Can Tria Ecològic aquest dilluns i un sopar degustació de plats dolços i salats amb verdures de temporada, hort i cuina a can Tria, el 8 de juny. S’ha de preveure que algunes visites i activitats són amb reserva prèvia. Tota la informació es pot consultar a benvingutsapages.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.