Societat

Municipal

Argentona allarga la Diada de la Flor fins la segona Pasqua

L’esdeveniment tindrà un dia més i la tradicional xafada de les catifes es trasllada a dilluns

Un dels reclams serà la visita als jardins de la casa de Puig i Cadafalch, que s’obriran per a l’ocasió

Tot és a punt per a una nova edició de la Diada de la Flor que es presenta amb força novetats. Per començar, en ser festiu el dilluns de Pasqua Granada, s’ha pogut ampliar l’esdeveniment un dia més i això ha suposat també alguns canvis, com ara la tradicional trepitjada de les estores florals que serà el dia 5 al migdia amb els gegants, els grallers i el pubillatge argentoní. Diumenge, la vetllada també s’ha pogut allargar i es convida a gaudir d’un concert de jazz a la fresca, amb gintònics florejats. Dissabte a la tarda es començaran a elaborar les estores de flors. Es preveu que en aquesta edició es decoraran disset carrers amb catifes i s’instal·laran 15 punts més de decoració, amb una figura sorpresa a la plaça. Montse Cervantes, regidora d’Actes Culturals, destaca que diumenge també es podrà passejar pels jardins de la casa Puig i Cadafalch, que habitualment són tancats al públic. “L’edifici està en obres, però la part dels jardins s’ha endreçat per poder ser visitada, s’ha engalanat i hi haurà música.” Cervantes valora prou positivament els tallers previs a la diada que s’han organitzat per primer cop. D’altra banda, el programa inclou propostes clàssiques com la fira d’artesania i comerç local, l’ou com balla al jardí del Museu del Càntir o la trobada de puntaires, entre d’altres.

Diada de la Flor

Dies 3-5 de juny

Més de 40 espais florits a Arenys

La mostra d’art floral Arenys de Flors celebra l’onzena edició aquest dissabte i diumenge a Arenys de Mar amb 42 espais decorats. La participació dels veïns s’ha incentivat amb el 4rt Concurs Floral de Balcons, Finestres, Portals, Carrers i Aparadors comercials. A més, es podran visitar exposicions d’orquídies i de bonsais, participar en tallers, assistir a conferències, lectures en veu alta i concerts, i també celebrar els 60 anys de la Biblioteca Popular P. Fidel Fita amb les representacions de microteatre i la sorpresa que s’ha preparat per a l’ocasió. A tot plegat s’hi sumaran els actes de la Festa del Medi Ambient, que coincideix amb Arenys de Flors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia