Societat

SOCIETAT

La Pere Tarrés vol un decret de menjadors que reguli la formació

La Fundació Pere Tarrés demana que el nou decret de menjadors que impulsa la Generalitat reguli la formació i titulacions mínimes dels monitors i les ràtios d’educador per alumne pel servei, tenint en compte la inclusió d’alumnes amb necessitats educatives especials. En un comunicat, la fundació suggereix que el decret prevegi un projecte educatiu rigorós del menjador escolar vinculat al del centre i l’opció de “gestió diferenciada” del servei de cuina o càtering del d’educadors a prestar preferentment per entitats sense ànim de lucre especialitzades. També demana que el decret reculli el valor educatiu del menjador, que aquest estigui planificat d’acord amb el projecte educatiu del centre i per persones suficientment formades tenint en compte la “responsabilitat” d’atendre menors. La fundació mostra també la seva “inquietud” per l’horari de jornada contínua que realitzen els instituts de secundària, cosa que provoca que els joves d’entre 12 i 16 anys que cursen l’ESO quedin privats del servei de menjador escolar. Segons el director general de la Pere Tarrés, Josep Oriol Pujol, “les conseqüències de tenir pel carrer milers de nens que comencen a deixar la infància no es mesura suficientment”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La 8a edició de l’Amb So de Cobla de Palamós tanca amb 6.000 espectadors

PALAMÓS
infraestructures

Les obres de l’autovia B-25 arriben al seu equador

Sant Boi de Llobregat
MEDI AMBIENT

Controlat l’incendi de Foradada-Baldomar, que ha afectat unes 21 hectàrees

Foradada

Campanya ’A la feina, fem salut. Pugem escales!’, a l’Hospital de Figueres i el Bernat Jaume

FIGUERES

Carles Duarte dona exemplars únics de Víctor Català a l’arxiu municipal

L’ESCALA
SOCIETAT

En marxa a Barcelona les obres per ampliar la xarxa d’aigua freàtica

Barcelona
Rafael Antonín, ‘Rafuel’
Cuiner ‘influencer’. Ha obert el restaurant Casa Rafuel

“La cuina comença al mercat; jo hi vaig cada matí”

Barcelona

Mig mil·lenni creuant el Ter

Bescanó
turisme

Dinou hotels catalans ja tenen les claus de la Guia Michelin

Barcelona