Societat

La neteja de Vilanova atrau 79 aspirants

L’Ajuntament de Vilanova del Camí enfila la recta final d’un tens procés per remunicipalitzar la gestió del servei de neteja d’edificis.

Finalment 79 persones han estat admeses a la convocatòria per aspirar a les 23 places –una de les quals reservada a personal amb discapacitat– d’operari de neteja amb les quals l’Ajuntament prestarà el servei a partir del mes vinent. Dues persones han estat excloses del concurs perquè no han acreditat la possessió del certificat d’estudis primaris o algun equivalent.

Dues persones més aspiraran a la plaça d’encarregat de la brigada de neteja, un concurs del qual han estat excloses sis persones per no haver acreditat el període mínim de dos anys d’experiència com a coordinadors d’un equip de treball.

Les proves es faran els dies 22, 23 i 26 de juny, amb una prova de català, una prova pràctica i una entrevista personal.

La decisió d’assumir de forma interna el servei per part de l’Ajuntament ha generat crítiques entre els partits de l’oposició, el sindicat CGT i algunes treballadores de l’actual concessionària, una unió d’empreses formada per l’empresa d’economia social Grup Àuria i la Fundació Ileris. Una seixantena de persones van fer una manifestació divendres per reclamar al govern que subrogui el personal de l’empresa concessionària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.