Societat

Urbanisme

Montcada dedica una plaça als capellans obrers

Montcada i Reixac reconeix la tasca feta pels capellans obrers dedicant-los una plaça al barri de Can Sant Joan. En el ple del mes de maig es va decidir donar llum verd a la proposta de la comissió que també va promoure el nomenament de Sebastià Heredia, un dels exemples del col·lectiu de capellans obrers de Montcada, com a fill adoptiu de la ciutat. Amb aquesta plaça, es pretén reconèixer la tasca de suport en les problemàtiques i reivindicacions que va fer el col·lectiu als obrers les dècades dels seixanta, setanta i vuitanta, i que el va convertir en un referent social. A banda d’Heredia, al barri de Can Sant Joan hi va haver altres representants del col·lectiu, com ara Pep Martínez i Miquel Soler. A banda de dedicar l’espai als capellans obrers, el consistori col·locarà un plafó informatiu per explicar en què va consistir el moviment i en concret com es va viure a la ciutat.

Societat

Sabadell reobrirà la Bassa amb una festa

redacció

La Bassa de Sant Oleguer, el complex esportiu i lúdic de piscines de Sabadell, reobrirà les portes el dilluns 26 però durà a terme una jornada festiva el divendres 30 per celebrar que després d’un any tancada per fer-hi obres de renovació torna a estar preparada per acollir els visitants de la capital vallesana i la resta de la comarca. “Reobrim i encetem un nou cicle d’aquest equipament, important per al lleure de la nostra població i una atracció turística”, assegura la regidora d’Esports, Marisol Martínez. En la festa, hi actuarà el grup musical del Super3, hi haurà classes d’aquazumba i aquadynamic i un espectacle de Soulament Soul. La Bassa és la piscina més gran de la comarca amb 6.800 m² i rep més de 100.000 banyistes l’any. Amb una inversió de prop de 4 milions d’euros, l’Ajuntament ha renovat les instal·lacions després de detectar greus problemes estructurals i de seguretat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia