Societat

Societat

Els camps de treball d’estiu cada cop tenen més demanda

La direcció general de Joventut n’ofereix una quinzena amb diferents projectes a la demarcació de Lleida

Un total de 25 joves vinguts d’arreu de Catalunya estan treballant aquests dies en el desenrunament d’un antic safareig al nucli d’Almenara Alta, al municipi d’Agramunt. Aquest és un dels tres camps de treball que aquest estiu gestiona l’Associació Alba a través del projecte educatiu Quàlia; els altres dos tenen lloc a Linyola i el Talladell. A banda de netejar aquest espai, fins al 9 de juliol, els joves també recuperen l’espai de la Roca de la Delfina. Gràcies a aquest projecte també coneixeran la llegenda d’aquest indret i prepararan una obra de teatre que representaran a Agramunt. Aquesta alternativa d’educació en el lleure que promou la direcció general de Joventut està adreçada a aquells joves que busquen un projecte de servei a la comunitat relacionat amb la conservació del patrimoni, el coneixement del territori o la cultura i l’arqueologia. I és que en els darrers cinc anys el nombre de camps de treball a la demarcació ha passat de nou a quinze. Els nois i noies d’entre catorze i disset anys que trien aquesta opció per passar una part de les vacances ho fan per la companyonia que es respira en aquest tipus de camps i per les activitats que s’hi fan.

Dels camps de treball que aquest estiu es desenvolupen a la demarcació de Lleida, cinc són internacionals, nou són catalans i un és per a joves que venen de diferents comunitats autònomes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.