Els taxistes diuen que van treballar només una tercera part de l'habitual

Els taxistes van ser uns altres afectats pel tancament de l'espai aeri de l'aeroport de Barcelona. La cancel·lació de tots els vols del Prat entre les 8.30 h i les 15.30 h va fer baixar dràsticament el nombre de clients dels taxis, fins al punt que els seus conductors asseguren que van treballar una tercera part del que és habitual el diumenge.

La significativa baixada de la clientela va fer que els taxis s'acumulessin, tot fent cua a les parades, malgrat que algunes persones també els reclamaven, amb comptagotes, per tornar a Barcelona a la recerca d'un hotel.

A Madrid, per 700 euros

En alguns casos, els passatgers buscaven un taxista que els portés fins a destinacions com ara València i Madrid. Molt pocs, però, van emprendre el viatge, ja que, en demanar la tarifa, es trobaven que arribar, per exemple, a la capital espanyola tenia un cost de 700 euros. La tarifa interurbana fixa un preu d'1,18 euros per quilòmetre, peatges a part. Anar a París sortiria per més de 1.300 euros.

El lloguer, inviable

Altres passatgers van intentar llogar un cotxe a l'aeroport, però les companyies –incloses les multinacionals– els alertaven que retornar el vehicle a un punt diferent que el de sortida comportava recàrrecs de fins a 1.500 euros, i també van desistir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.