Infraestructures i serveis

ERC de Lloret vol una tercera llar d’infants municipal

Es construiria en un solar municipal del sector de Mas Arboç, assenyala el candidat a l’alcaldia, Albert Ferrández

ERC vol que en el pròxim mandat Lloret de Mar disposi d’una nova llar d’infants de titularitat pública, ha manifestat el candidat del republicans a les eleccions municipals i actual regidor, Albert Ferrández. L’equipament -que seria el tercer d’aquest tipus de la ciutat- es construiria al sector de Mas Arboç, on l’Ajuntament ja disposa d’un solar de titularitat municipal per usos públics.

Els republicans han donat detalls de com hauria de ser la nova escola bressol: comptaria amb aules de primer nivell (I-0) per a infants de 4 a 12 mesos, i aules per a infantil 1 i infantil 2, destinades a infants fins als tres anys.

Albert Ferrández ha destacat que “després d’ordenar la política educativa del municipi que portava legislatures sense un rumb clar i definit, en la pròxima hem de fixar-nos com a objectiu que Lloret de Mar disposi d’una nova llar d’infants per cobrir les necessitats demogràfiques del municipi”.

D’altra banda, ERC proposa que les actuals llars d’infants -Lola Anglada i Els Pops- també puguin acollir grups de lactants, és a dir, aules adreçades a infants en etapa 4-12 anys o conegudes com a Infantil 0.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia