Infraestructures i serveis

FIGUERES

El tancament de l’estadi Albert Gurt, de nou a concurs

La junta de govern local de Figueres va aprovar ahir l’expedient del contracte d’obres de millora del tancament de l’estadi Albert Gurt de Figueres, un cop posat al dia el càlcul de costos. Aquesta és la segona vegada que es posen a licitació aquests treballs. La primera va ser a principis de setembre de l’any passat. En aquella primera licitació el concurs va quedar desert perquè la previsió de costos no s’ajustava a la realitat.

Els treballs tenien llavors un cost de 229.479 euros. Ara, amb el recàlcul, el preu de sortida de la licitació ha quedat establert en 273.574 euros, una xifra que s’ajusta més a la realitat i que hauria d’evitar que quedés de nou desert el concurs. Fonts autoritzades del govern de Figueres asseguren que aquestes obres seran el pas definitiu per a la millora de les instal·lacions municipals de l’estadi Albert Gurt.

Després de la millora de la tanca perimetral, uns treballs que, un cop autoritzats, no haurien d’allargar-se més de tres mesos després d’haver estat adjudicats a una empresa o UTE que els assumeixi, es millorarà el tartan de la pista.

LA XIFRA

273.574
euros
és el cost recalculat de les obres de tancament de l’estadi Albert Gurt de Figueres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]