Infraestructures i serveis

L’Ajuntament de Banyoles repara el parquet del pavelló de La Draga

L’Ajuntament de Banyoles ha finalitzat recentment els treballs de reparació del parquet del pavelló de La Draga. Els treballs, que s’han executat aprofitant l’aturada d’estiu, han suposat una inversió de 60.498,79 euros.

El pavelló de La Draga es va construir coincidint amb la designació de Banyoles com a subseu de rem en els Jocs Olímpics de Barcelona’92. Amb els anys, les cobertes s’han anat degradant i malmetent a causa de les inclemències del temps i el desgast natural dels elements que la composen, com la làmina impermeabilitzant i les planxes de l’aïllament tèrmic, i això ha acabat provocant filtracions d’aigua a l’interior de l’equipament.

Els darrers treballs de polida del parquet es van fer l’any 2014 i, des d’aleshores, ha estat sotmès a un ús intens que l’ha anat desgastant i malmetent. És per això que, aprofitant l’aturada de l’activitat a l’estiu, l’Ajuntament de Banyoles ha portat a terme els treballs per reparar i reposar les àrees de parquet malmeses per les filtracions. A més, s’ha aprofitat l’actuació per polir i envernissar tota la pista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia