Infraestructures i serveis

Comencen les obres de rehabilitació de la residència de gent gran de Sant Hilari

Les obres de la residència de gent gran de Sant Hilari han començat aquesta setmana. Es tracta d’un projecte de la legislatura passada que ara s’ha fet realitat i que farà que els usuaris i usuàries de la residència comptin amb unes instal·lacions més confortables en els pròxims mesos. Les obres són finançades per la Unió Europea amb càrrec als fons Next Generation i el cost és d’1.114.464 euros.

La regidora de Gent Gran de l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm, Sussi Casellas, es va reunir amb els residents i les seves famílies abans de començar les obres per explicar en què consistirien les actuacions. Una de les prioritats és que el procés de reforma tingui el mínim impacte sobre la vida de les persones que hi resideixen. S’ha treballat de forma transversal amb totes les parts implicades: arquitectes, enginyers, gestora SUMAR, la constructora, famílies, residents, terapeutes i tota la gent que té cura dels residents.

Alguns dels canvis principals són la millora d’accés a l’entrada principal, la creació d’un espai d’atenció a les famílies més reservat, la substitució dels 75 llits per models més confortables, la millora dels accessos als lavabos, la col·locació de ventiladors a totes les habitacions, l’augment de la superfície del menjador de la planta -3 i de la terrassa del pis superior, l’ampliació de la cuina i la bugaderia, l’adquisició d’electrodomèstics més eficients o la construcció d’una nova habitació polivalent.

També es milloraran els tancaments de la planta principal per afavorir el confort tèrmic i es col·locarà aire condicionat a tots els espais comuns i plaques solars a tot el sostre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.