Infraestructures i serveis

Tram final de la primera fase de la reforma urbana del barri de la Platja 

El gran gruix dels treballs de la primera fase de la reforma urbana del barri de la Platja conclouran amb les tasques d’asfaltatge de carrers, una feina que es fa aquesta setmana, mentre que dijous es duran a terme les tasques de pintat de la senyalització viària. Durant les darreres setmanes s’han executat els treballs de reforma, principalment als carrers de López Puigcerver i el de la Riera Aubi.

El procés d’obres que ara finalitza, es va iniciar a final d’agost de l’any passat, en una reforma integral que ha abastat una superfície total de 8000m², i que ha inclòs els trams dels carrers López Puigcerver i Riera Aubi, entre carrer del Mar i el d’Aragó; i els carrers del Mar, Rosselló, Aragó i Nàpols, entre passeig del Mar i carrer del President Francesc Macià.

Aquesta setmana finalitzarà, com estava previst, el gruix principal de les obres de la primera fase de reforma urbana de diversos carrers del barri de la Platja, un cop enllestides les tasques d’asfaltatge que es varen iniciar ahir i que demà conclouran, a l’espera que finalment, dijous vinent, es porti a terme el pintat de la senyalització viària horitzontal de tot l’àmbit.

L’execució d’aquestes feines comporta que s’hagi de tancar a la circulació els trams dels carrers afectats per l’asfaltatge, un procés que es fa progressivament deixant sempre una via oberta per a la connexió amb vehicle amb el centre del municipi.

Aquesta primera fase finalitza ara, després de completar les tasques de reforma en els carrers de López Puigcerver i el de la Riera Aubi, que han estat en obres les darreres setmanes.

Un cop s’enllesteixi l’asfaltatge, només restaran petits treballs puntuals d’acabament, l’extracció de les línies aèries de façana, així com la ubicació de l’arbrat en els carrers de López Puigcerver, Aragó i les cruïlles d’Aubi, previst passat l’estiu, en un període de menys insolació i calor, per tal de poder garantir un millor arrelament dels exemplars que s’hi ubicaran.

Les obres corresponents a la primera fase del projecte de reforma urbana de diversos carrers del barri de la Platja, abasta una superfície total de 8000m², i ha inclòs els trams dels carrers López Puigcerver i Riera Aubi entre carrer del Mar i carrer Aragó, i els carrers Nàpols, Rosselló, Aragó i Mar, entre passeig del Mar i c/ President Macià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Societat

Tanquen l’accés a cinc espais naturals per l’elevat risc d’incendi

Cornudella de Montsant
SOCIETAT

La calor porta flexibilitat als horaris d’obres a Barcelona

BARCELONA

Obren pistes esportives per facilitar espais de joc en els vespres d’estiu

FIGUERES
Infraestructures i serveis

Les obres a l’L5 permetran millorar la freqüència de pas

Cornellà de Llobregat
judicial

“És agressió sexual. No vam donar consentiment al policia, sinó al personatge creat per l’estat”

barcelona
Ciència

Relacionen la degeneració d’una regió cerebral amb la severitat de l’Alzheimer

Barcelona

Primera campanya de recollida i reciclatge de neoprè als centres de submarinisme de la Costa Brava

GIRONA
SOCIETAT

Mataró participa en un projecte europeu per fomentar la circularitat del residu tèxtil

Mataró

Tram final de la primera fase de la reforma urbana del barri de la Platja 

PALAMÓS