Infraestructures i serveis

Figueres cobrirà la pista poliesportiva del pavelló Rafel Mora

L’Ajuntament de Figueres ha aprovat el projecte de l’obra que ha de cobrir la pista poliesportiva exterior que hi ha annexa al pavelló Rafel Mora amb l’objectiu de dotar d’un nou espai cobert per a la pràctica esportiva a clubs de la ciutat. Amb aquestes millores, que compten amb un pressupost de 724.946,72 euros (IVA inclòs), la pista quedarà coberta en tota la seva totalitat per protegir del sol i de la pluja. A més, la cara nord de l’espai també quedarà protegida de dalt a baix davant episodis de ratxes de vent i de pluja. D’altra banda, la superfície, actualment de formigó, es revestirà amb un paviment de terratzo, més resistent als cops.

El projecte de coberta de la pista exterior està inclòs en l’estudi Mapa de les instal·lacions i equipaments esportius del municipi (MIEM), encarregat enguany des de l’Àrea d’Esports. En aquest sentit, Jordi Masquef, alcalde de Figueres, detalla que “continuem complint els compromisos adquirits per aquest govern i posem fil a l’agulla per tirar endavant aquest projecte tan demanat pels clubs”. Per la seva banda, Pere Montserrat, regidor d’Esports del consistori, considera que “som conscients de la manca d’equipaments esportius que hi ha a la ciutat, però amb la coberta d’aquesta pista podrem donar més espai als clubs per als entrenaments”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.