Infraestructures i serveis

Girona licita el sistema de guiatge dels aparcaments d’Emili Grahit i de la plaça de Miquel de Palol

L’Ajuntament de Girona ha iniciat la licitació del subministrament, la instal·lació, la posada en funcionament i el manteniment del sistema de senyalització de places vacants per als aparcaments del carrer d’Emili Grahit i de la plaça de Miquel de Palol. D’aquesta manera, amb la instal·lació de les llums verdes i vermelles que indiquen quins aparcaments estan lliures i quins ocupats es farà un pas més en l’adequació d’aquests dos aparcaments, que es gestionen des de l’Ajuntament de Girona a través de l’empresa pública Transports Municipals del Gironès (TMG). Està previst que les millores de l’aparcament estifuin en marxa abans d’acabar l’any.

De fet, el Reglament del Servei Públic d’Aparcament de Girona ja preveu que en els aparcaments amb modalitat de rotació (que és el cas tant d’Emili Grahit com de Miquel de Palol), cal indicar l’ocupació de les places amb un sistema d’il·luminació al damunt de cada plaça. El pàrquing d’Emili Grahit disposa de 326 places distribuïdes en tres plantes i el de la plaça de Miquel de Palol en té 216 en una única planta. Estan oberts a qualsevol vehicle que hi vulgui aparcar i també funcionen amb la modalitat d’abonament.

En total, l’import de la licitació és de 103.680,00 euros i inclou tant els dispositius de senyalització individual a cada plaça com diversos rètols indicatius i informatius d’ocupació de l’aparcament i el programari de gestió del sistema de guiatge. Un cop adjudicat i formalitzat el contracte, l’empresa adjudicatària tindrà un termini de 90 dies per executar-lo .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.