Infraestructures i serveis

EQUIPAMENTS

El Teatre Municipal de Berga estarà llest a l’octubre

Les obres que s’estan fent al Teatre Municipal de Berga acabaran, segons les previsions, a finals de setembre i, a partir de llavors, l’equipament podrà començar a recuperar la normalitat. A causa dels treballs que s’hi fan el teatre ha estat tancat durant tot l’estiu, coincidint amb una època de menys activitat. Els treballs per millorar la seguretat contra incendis han costat 373.029 euros i van començar al maig. Impliquen l’enderroc del fals sostre del teatre i se n’està fent un de nou autoportant i resistent al foc, convertint l’espai de sota coberta en un sector d’incendi independent de la platea del teatre. Per fer efectiva la sectorització es crearà un nou accés al sota coberta, des de la terrassa exterior situada sobre el vestíbul del teatre, i s’instal·laran comportes tallafocs a les conduccions dels difusors de la climatització per aire. El projecte també inclou la formació d’un sostre acústic sobre la platea, la ignifugació de l’estructura de la coberta i la substitució de la il·luminació de la sala.

S’han retirat totes les butaques de la sala i s’hi han instal·lat grans bastides, de manera que presenta un aspecte molt diferent de l’habitual. L’Ajuntament compta finançar més de la meitat de l’actuació a través del pla general d’inversions de la Diputació, amb 214.000 euros. Els 160.000 restants els pagarà el consistori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.