Infraestructures i serveis

Ultimen les obres de millora de la pista polivalent del barri de Can Borell

El passat cap de setmana van concloure els treballs de remodelació i millora que s’han estat fent durant els darrers mesos a una pista polivalent exterior situada al barri de Can Borell. Ara tan sols falta la quarta i darrera fase perquè estigui del tot enllestida l’actuació. La pista està al costat de l’Escola Pinya de Rosa i del camp de futbol d’aquest mateix barri, en un nivell inferior. Sumant les actuacions que s’hi ha realitzat fins al moment, l’Ajuntament de Blanes ha invertit un total de 140.000 euros .

Els treballs s’han dividit en quatre fases, i la primera es va encetar a mitjans del setembre de l’any passat. Així va ser després que d’ençà del mes de juny del 2023 es va haver de clausurar i precintar l’accés al camp per una qüestió de seguretat. Aquesta mesura es va adoptar arran que es van detectar diverses mancances que posaven en risc la integritat dels usuaris, tant dels esportistes com dels escolars del centre educatiu del costat.

Una de les deficiències més preocupants era el perill potencial que suposava la tanca perimetral que separava aquesta pista amb el camp de futbol, situat en un nivell més baix per sota. La tanca havia perdut l’estabilitat estructural a l’estar malmesa, havent quedat descalçada. Els primers treballs que es van fer a la pista polivalent van ser precisament per enderrocar l’antiga tanca i instal·lar-ne una de nova després de refer els fonaments.

Diverses millores

El tancament perimetral es va realitzar en dues fases: la primera va incidir en la part que corria més pressa pel perill potencial que suposava i la segona va substituir i modificar l’altra tanca que dóna al carrer Rubén Darío. La tercera fase de les obres ha consistit en la substitució de la gespa artificial enllestida el passat cap de setmana. Abans, es a arrencar la que hi havia hagut fins ara, força malmesa i plena de forats, sanejant tot l’entorn per poder fer la instal·lació en condicions.

Finalment, la quarta fase que es farà tot seguit inclourà el subministrament i instal·lació de l’equipament esportiu: porteries i cistelles de bàsquet. De cara al proper curs escolar està previst que pugui entrar en funcionament després del parèntesi d’aquests darrers mesos en què no s’ha pogut utilitzar. A banda dels usos esportius, l’espai també la fa servir la veïna Escola Pinya de Rosa com a pati per a l’alumnat i, després de l’horari escolar, és quan l’utilitzen diversos equips de futbol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia