«Estic arruïnat»

Les expropiacions de la C-14 no només van afectar les persones lligades a l'activitat agrícola, sinó que també se n'han ressentit altres àmbits empresarials. Per demostrar-ho, Unió de Pagesos, en una de les seves protestes, va presentar el cas d'Àngel Sales, un artesà d'Alcover que, a causa de l'expropiació de la nau on desenvolupava la seva activitat empresarial, es va veure obligat a traslladar-se a un local de lloguer situat al polígon local. Sales, de moment, només ha rebut 40.000 euros dels 130.000 que ha dictat el Jurat d'Expropiació que val la seva empresa, i això li dificulta fer front als costos que genera la seva activitat. «Estic totalment arruïnat», declara Sales, i hi afegeix: «Sobrevisc perquè no tinc altre remei, i ho faig gràcies a l'ajuda d'amics i familiars.» Sales va explicar que l'empresa concessionària el vol fer passar per «clandestí», ja que la seva nau estava situada en una zona rústica. Tot i això, l'artesà assegura que hi estava legalment i amb tots els permisos en regla. Sales, juntament amb Unió de Pagesos, s'ha mobilitzat nombroses ocasions, i assegura que ha parlat amb diversos polítics. De moment, però, igual que els altres 150 afectats, no ha rebut cap resposta ni solució. «Ja no confio en cap dels polítics», assegura indignat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Detinguda una conductora implicada en un accident amb tres morts a Castellfollit del Boix a finals de juny

Castellfollit del Boix

Detingut un bomber voluntari per l’incendi de l’any passat

portbou / colera
tradicions

Exhaurides en 40 minuts les gairebé 4.500 entrades pel Concurs de Castells de Tarragona

TARRAGONA
Medi AMbient

Estudien el nivell de metà que retenen els boscos catalans

Cerdanyola del Vallès
economia

Territori signa el conveni per a la construcció d’una rotonda en l’encreuament entre la C-14 i l’LV-3025, a Agramunt

Barcelona
medi Ambient

Aigües de Reus adjudica els treballs de recuperació de tres nous pous d’aigua del recinte de l’aeroport

Barcelona
societat

Fan retirar una vuitantena de vehicles abandonats als carrers

girona

El Port de Barcelona inicia la licitació per a la construcció de tres molls i la nova terminal de ferris al Moll Adossat

Barcelona
societat

Un brot de gastroenteritis ha afectat 29 nens i monitors d’uns campaments

la vall d’en bas