Infraestructures

tarragona

Insten la justícia a exigir més informació sobre el Jaume I

Veu Ciutadana demana al jutjat que reclami a l'Ajuntament de Tarragona més documents sobre les obres i el cost

L'associació Veu Ciutadana creu que els culpables de la mala gestió en la construcció del pàrquing Jaume I encara no han estat identificats i per això en els darrers dies ha fet una nova sol·licitud al jutjat d'instrucció número 3 de Tarragona perquè demani molta més informació a l'Ajuntament de Tarragona. L'ens està en total desacord amb les urgències amb què, segons el seu parer, està actuant el consistori per continuar les obres dins de l'aparcament de la plaça de l'Escorxador i convertir-lo en un pàrquing convencional. Per això, també proposa a la justícia que obligui l'Ajuntament a presentar les següents dades: certificacions d'obra i mesuraments lliurats amb el vistiplau del director de l'obra, així com justificació d'aquests mesuraments, “o en el seu defecte, que es practiqui la prova pericial tècnica corresponent”. També volen que “es justifiquin les modificacions de partides o unitats d'obra si n'hi hagués, així com el seu preu contradictori i l'acceptació del mateix d'acord amb el plec de condicions”. En el seu quart requeriment, Veu Ciutadana vol que es presentin informes de legalitat o d'il·legalitat “si existissin”, signats pel secretari municipal i l'interventor, així com del departament jurídic municipal, tot en relació al procediment de constitució, aprovació i elecció de la Unió Temporal d'Empreses Jaume I i també de l'adjudicació de les obres.

Veu Ciutadana també insta el jutjat número 3 de Tarragona a demanar “les actes de la comissió de govern de l'Ajuntament en les quals s'hagin tractat qüestions o s'hagin pres decisions en relació a les obres del Jaume I”. Igualment es demana el pressupost de les obres.

LA DATA

3.03.2011
A principis de mes,
el consistori va ser requerit perquè justifiqués tres dels milions que va donar per a les obres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.