Afectació viària pels treballs a la passarel·la de l'eix de l'Ebre

Els treballs de manteniment i repintat a la passarel·la de vianants que travessa l'eix de l'Ebre, just a l'altura del CEIP Ferreries, provocarà a partir de dilluns unes alteracions del trànsit que han obligat l'Ajuntament a restringir la circulació de vehicles durant dues setmanes. El regidor de Serveis, Joan Sanahuja, va explicar ahir que fa uns dies ja es van reposar algunes escales en mal estat, i que ara es repintarà tota la passarel·la. Sanahuja va detallar que el pont és una infraestructura municipal, però que han hagut de demanar permís a Carreteres per poder ocupar els carrils amb un elevador, ja que van descartar l'opció de treballar penjats per raons de seguretat. El regidor va precisar que només s'afectarà un carril per sentit «perquè les alteracions siguen les mínimes», mentre que els altres dos carrils seran hàbils de forma alternativa i, per tant, amb la corresponent senyalització per part de la policia local. En aquest sentit, el trànsit només es veurà alterat entre les 9 i les 13 hores, al matí, i de 15 a 18 hores de la tarda.

D'altra banda, Sanahuja va explicar que l'àrea de Serveis també ha instal·lat una barana provisional a la rampa d'accés del pont de l'Estat, fins que siga reparada definitivament per Carreteres. La matinada de divendres, la barana va tornar a trencar-se, per segon cop en menys d'un any, quan un conductor va perdre el control i va caure al carrer Pintor Gimeno.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.