Infraestructures

VALLÈS OCCIDENTAL

Cerdanyola vol aturar la licitació de la Interpolar

L'Ajuntament i Bellaterra volen alternatives que no parteixin el districte

L'Ajuntament de Cerdanyola i l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra volen que el Departament de Territori i Sostenibilitat paralitzi el procés de licitació de la futura via Interpolar, perquè s'oposen a la construcció d'una autovia que partiria el districte de Bellaterra en dos.

L'alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, i el president de Bellaterra, Ramon Andreu, estan disposats a treballar amb la Generalitat per trobar la millor solució per a la connexió de les autopistes AP-7 i C-58. Pròximament decidiran quines accions conjuntes fan les dues administracions. Els dos dirigents han mostrat la sorpresa per la reactivació del projecte després que en converses amb el conseller Lluís Recoder, abans de l'estiu, no se'ls comuniqués res. Carmona ha demanat el suport de tots els grups municipals per tombar el projecte.

Les plataformes Bellaterra contra la Interpolar i Ciutadans pel Camí Verd, organitzades des del 2005, han recollit més de 20.000 firmes en contra del nou vial. El president de Ciutadans pel Camí Verd, Ángel Campo, va ser taxatiu ahir: “Semblava que era un projecte que no corria pressa i ara ens el volen colar”. Dels 3,5 quilòmetres del traçat que passen per Bellaterra, dos ja són via verda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.