Terol pressiona l'Estat per accelerar l'A-68, sense consens al Camp i l'Ebre

Els agents socials i econòmics de Terol van reunir-se dilluns a Alcanyís, per reclamar una trobada conjunta amb el secretari d'estat d'Infraestructures, Víctor Morlán, i amb el president aragonès, Marcel·lí Iglesias. Segons va publicar ahir Heraldo de Aragón, la seua intenció és aconseguir un compromís clar sobre els terminis d'execució d'infraestructures com les autovies A-40 (entre Terol i Conca) i A-68, entre Fuentes de Ebro i Las Ventas de Valdealgorfa, ja que el Ministeri de Foment hauria decidit començar tots els tràmits des de zero. De fet, la plataforma Teruel Existe ha convocat una doble manifestació per dissabte, a Terol i Alcanyís, per reclamar l'execució de les dues autovies. Mentrestant, el traçat final de l'A-68 entre Valdealgorfa i el corredor del Mediterrani resta pendent de l'estudi de Foment i sense consens al Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Així, mentre que al País Valencià sí que hi ha consens perquè es faci a través de l'N-232 per Morella i Vinaròs, a Catalunya hi ha la doble opció de fer-la arribar per l'N-420 fins a Tarragona, com defensa el front d'ajuntaments encapçalat per Gandesa, o bé per l'eix de l'Ebre (C-12), per Tortosa i fins al port dels Alfacs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Medi Ambient

L’Ametlla i la Generalitat, enfrontats per un Pla Director Urbanístic

L’Ametlla de Mar
Societat

Ordenen el desallotjament d’un pàrquing de Reus per risc “imminent” de col·lapse

Reus
societat

Trenta famílies formaran part de la comunitat energètica del Museu Darder

banyoles
economia

El sistema per reduir les males olors de la planta de biometà de la Galera estarà plenament operatiu en dos o tres mesos

La Galera
comerç

La Copa Amèrica no condiciona gaire el comerç

Barcelona
societat

Unió de Pagesos demana anul·lar el concurs per al lloguer de les terres de Gallecs

Santa Perpètua de Mogoda

Les entitats andaluses es podran instal·lar a Els Bellots el novembre

TERRASSA
INFRASTRUCTURES

Actuen d’urgència per reparar un pont descalçat sobre el Segre

Alàs i Cerc
Societat

Tarragona celebra les festes de Sant Magí amb activitats i espectacles

Tarragona