L'última idea: un pàrquing al carrer Huyà

Mentre l'aparcament continua tancat a pany i forrellat, els problemes i els inconvenients per als veïns, els comerciants de la zona i els visitants persisteixen perquè no troben lloc per deixar el cotxe. Segons va explicar Ballesteros s'estan buscant alternatives provisionals, tant a dins com a fora de la Part Alta. En el primer cas, l'alcalde va explicar que tenen mirat un lloc «però encara no és de titularitat municipal», mentre que pel que fa a l'exterior s'ha plantejat la possibilitat d'instal·lar un aparcament provisional en una esplanada que hi ha just a baix de la pèrgola del passeig Sant Antoni, amb entrada pel carrer Huyà. «Es tractaria de compactar la terra de l'esplanada, però encara no sabem el nombre exacte de places que s'hi podrien ubicar, però en qualsevol cas seria una solució pal·liativa d'emergència», va confessar l'alcalde. De totes maneres, tant el que es preveu instal·lar dins del nucli antic com el de fora tirarien endavant si l'ampliació del Torroja finalment queda descartat.

En aquest moment, tot és a les mans de la comissió territorial de Cultura, que estudia si el projecte que planteja l'AMT –l'aparcament passaria de les 130 places actuals a prop de 600– afecta la visió que es té de la muralla.

Paral·lelament, Ballesteros tampoc no va descartar la idea de construir un pàrquing subterrani al passeig de Sant Antoni, just al davant de la Diputació, en un projecte que sobreviu des de fa vint anys. Mentre cap d'aquestes idees no tiri endavant, el batlle va recomanar estacionar el vehicle a l'aparcament dissuasiu del cementiri, el més pròxim al nucli antic. «Per festes va estar ple i no hi cabia ni un cotxe», es va congratular Ballesteros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Acord d’augment salarial i vaga desconvocada de la recollida de brossa al Baix Ebre i Montsià

TORTOSA

Tallen l’R13 i l’R14 entre Vimbodí i l’Espluga del Francolí per un atropellament

VIMBODÍ
societat

Controlat l’incendi que va obligar a tallar l’AP-7 i el TAV

agullana
societat

La cursa ‘Apaguem el càncer’ reuneix 1.200 participants

girona
MOBILITAT

Pla de busos de Renfe per suplir el tall de les obres a l’aeroport del Prat

barcelona
crisi migratòria

Tensió a la frontera de Ceuta per un intent d’entrada massiu de migrants

barcelona
trànsit

Primera prova de límit de velocitat a 100 km/h a l’autopista AP-7

barcelona
medi ambient

La temperatura del mar cau un grau però continua estan en dígits de rècord

barcelona
EMRPESA

150 empreses de Móra la Nova opten a les ajudes del fons nucelar

barcelona