Èxit de la campanya de joguets de Creu Roja Oliva

Voluntaris de Creu Roja Oliva arreplegaren i classificaren joguets per a 90 xiquetes i xiquets amb risc d'exclusió social de la localitat per tal que la nit de Reis tots reberen regals.

Creu Roja Oliva va concloure el matí 5 de gener la campanya de repartida de joguets per a menors en risc d'exclusió social entregant als pares dels xiquets beneficiaris els paquets pertinents per tal que a la nit de Reis tots tingueren regals.

Com s'informa des de la institució humanitària local, aquest any s'han repartit 90 joguets a 90 xiquetes i xiquets menors de 14 anys adscrits a programes dels Serveis Socials de l'Ajuntament d'Oliva.

L'objectiu fonamental d'aquesta campanya, apunta Creu Roja Oliva, és sensibilitzar als ciutadans sobre les situacions de desigualtat econòmica i social existents en la societat, i també sobre la importància que tenen els joguets en l'educació dels menors.

Per dur a terme aquesta iniciativa, un total de 15 voluntàries i voluntaris de la Assemblea Local de Creu Roja en Oliva, s'ha encarregat d'organitzar el punt de recollida, classificació, embalament i entrega dels joguets.

Cruz Roja, en el comunicat en el qual fa balanç de l'experiència, agraeix l'èxit de la iniciativa a les empreses Toy Plannet i Papereria Les Fonts, les quals per tercer any consecutiu han recolzat aquesta campanya i han fet possible el seu desenvolupament gràcies a la donació de joguets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
successos

Un treballador mor en un accident amb un carretó elevador

Mollet del Vallès
medi ambient

Els EUA emeten una alerta d’huracà per a Puerto Rico i les Illes Verges

barcelona
societat

Limitació horària als establiments d’alimentació per reduir l’incivisme

Vilafranca del Penedès
GIRONA

Diversos arbres caiguts a la ciutat a causa del mal temps

GIRONA
societat

L’alcalde de Mataró demana a Illa ajuda per transformar la ciutat

Mataró
LLORET DE MAR

El tram del passeig de Fenals malmès per la garbinada, a punt per reobrir

LLORET DE MAR
Meteorologia

Una tempesta acompanyada de pedra escombra diversos municipis del Segrià

Lleida

Més de 2.300 places per fer exercici físic durant el proper curs

girona
societat

15a edició del Water Park Day a Illa Fantasia

Vilassar de Dalt