La segona escola pública d'Alella podrà obrir les portes el mes de setembre

Les obres de construcció de l'escola de la Serreta, a Alella, avancen d'acord amb els terminis establerts i el centre podrà funcionar amb vista al curs 2010-2011. Els treballs ja permeten apreciar l'estructura de la futura escola, que estarà acabada a l'estiu. Amb la seva obertura, entrarà en funcionament la segona escola pública d'infantil i primària d'Alella. El CEIP de la Serreta entrarà en funcionament al setembre amb una classe per als cursos d'infantil (P3, P4 i P5) i també una per a primer i segon de primària.

Per explicar el projecte educatiu de l'equipament i per aclarir la manera com es desenvoluparà el procés de preinscripció i matriculació, el consistori ha convocat totes les famílies amb fills nascuts entre el 2003 i el 2007 a una reunió informativa que tindrà lloc el dimecres que ve a la sala d'actes de l'IES Alella.

El CEIP, que tindrà el nom del municipi, disposarà de divuit aules, a més de quatre aules específiques per a plàstica, una biblioteca, una aula de mestres i un espai psicomotriu. El centre estarà situat en un solar sota el pont de l'autopista C-32, abans d'arribar al centre de la població, concretament entre els carrers de Núria i de la Vinya. Així mateix, cal recordar que el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ha avançat del dia 3 a 16 de febrer el termini per tramitar les preinscripcions escolars als centres d'infantil i primària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.