Societat

municipal

procés participatiu

Votació per millorar el passeig del Ter

Fins al 5 de desembre, totes les persones majors de 16 anys empadronades a Manlleu poden votar al màxim tres propostes de les 16 idees finalistes per desenvolupar a la vora del Ter. L’Ajuntament de Manlleu s’ha compromès a tirar endavant les que tinguin més suport fins a arribar a un import total de 22.500 euros en aquesta primera fase. La votació es pot fer en el web www.manlleu.cat/participa (gràcies a un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Manresa que ha cedit programari propi i específic per a la participació ciutadana) o bé presencialment a la biblioteca municipal, al casal cívic i al Lab Manlleu. Els resultats està previst que es donin a conèixer la setmana de l’11 de desembre.

Entre les 16 propostes que van acabar finalistes destaca la millora del camí de vora del Ter a l’entorn del pavelló municipal, però també a l’entorn de Can Mataró i de l’empresa Dolcet, la potenciació de rutes i circuits entorn de la pista d’atletisme, l’ordenació dels horts existents, l’impuls de projectes de recuperació de les fonts, la millora de la zona d’autocaravanes i la millora de l’enllumenat a l’entorn del pavelló, entre moltes d’altres. El procés participatiu per decidir el futur de la zona de vora el riu Ter es va posar en marxa fa un any, el desembre del 2016. Feta una primera selecció d’idees, ara s’entra en la fase de votació per triar les propostes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia