El programa de lectura en anglés per als escolars de Calp fa vessar totes les expectatives

Més de dos-cents trenta alumnes s'han inscrit a les classes gratuïtes que fan voluntaris britànics residents al poble

Amb un total de 236 alumnes inscrits a les classes, pràcticament la meitat de l'alumnat que va a l'escola pública Gabriel Miró de Calp, ha arrancat el projecte pilot consistent a llegir contes i relats en anglés a escolars de Primària, a fi d'acostumar l'oïda a la correcta pronuncia de l'anglés.

A aquesta activitat s'han implicat activament i de manera altruista catorze britànics residents al municipi, que a més tenen ampla experiència com a professors i mestres de xiquets.

La idea ha estat iniciada a l'escola pública Gabriel Miró i, segons explica el seu director, Jaume Fullana, s'ha dissenyat seguint l'exemple del programa «Voluntariat pel Valencià», en considerar que aquest ha donat excel·lents resultats, perquè posa en contacte persones que parlen l'idioma amb total fluïdesa, amb aquelles altres que volen aprendre a emprar-la.

Aquesta experiència ha estat possible gràcies a la col·laboració desinteressada de l'associació anglesa «Tenda de Caritat» molt bolcada a activitats benèfiques i ajuda social. En aquesta ocasió, la narració de contes s'hi completa amb xarrades i jocs que s'hi realitzen en torns diferents cada dimarts i divendres en l'hora del descans del menjador del centre educatiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.