Infraestructures i serveis

El servei de metro, FGC i TRAM acabarà a les dues de la matinada els divendres i vigílies de festius pel toc de queda

L’ATM ho ha acordat amb les administracions en sintonia amb les noves restriccions anunciades pel govern

La nit del 24 al 25 de desembre el servei de metro, FGC i Rodalies finalitzarà a les onze de la nit

La xarxa de transport públic de l’àrea metropolitana de Barcelona adaptarà els horaris del servei durant els 14 dies de vigència del toc de queda imposat pel govern de la Generalitat.

En un comunicat, l’ATM ha explicat que ha pres aquesta decisió a instàncies de les administracions consorciades i els principals operadors de transport públic. En conseqüència, se suspenen els serveis ininterromputs anunciats per a les nits dels dissabtes, incloses les nits del 25 i del 31 de desembre.

Els divendres i les vigílies de festiu, el servei de metro, FGC i TRAM acabarà a les dues de la matinada. Tot i això, la nit del 24 al 25 de desembre, com en anys anteriors, el servei de metro, FGC i Rodalies Renfe finalitzarà a les onze de la nit.

El servei de Nit Bus de l’AMB i els busos nocturns de la Generalitat mantindran l’horari habitual.

L’ATM recorda als usuaris la importància de respectar “estrictament” les mesures de protecció sanitària al transport públic, com l’ús obligatori de la mascareta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.