Infraestructures i serveis

Millores al pavelló de la Nòria de Santa Coloma de Farners

Va ser la proposta més votada pels veïns en els últims pressupostos participatius

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners destinarà 100.000 euros a obres de millora del pavelló de la Nòria; en concret, canvi del paviment de la pista i adequació de tanques del voltant del terreny de joc per disputar partits d’hoquei patins. Si el pressupost d’aquests dos treballs no arriba a l’import total, també s’adequaran la il·luminació i el marcador electrònic i es posaran a punt els vestidors. La millora del pavelló va ser la proposta més votada (244 vots, 33,7 %) dels últims pressupostos participatius. En total, hi van participar 723 persones.

Al darrere de la millora del pavelló, les propostes més votades (entre les dotze que es presentaven) van ser la millora i actualització del pati d’educació infantil de l’escola Castell de Farners i la il·luminació del camí del parc Sant Salvador fins al balneari.

Projectes endarrerits

En l’últim ple, tot i valorar positivament l’evolució d’aquest procés participatiu que arribava a la tercera edició, el regidor de Participació, Pep Prat, va admetre que tenen “un deute pendent” de projectes aprovats i votats d’anteriors edicions que nos’han executat. Del 2019, hi ha pendent la renovació dels jocs infantils del parc Sant Salvador (l’inici dels treballs és imminent, va dir Prat) i la dels jocs infantils de la plaça de la Pau, que encara s’ha de tramitar. També hi ha pendent la proposta de la pista d’atletisme, que data del 2018. Prat hi va afegir, però, que aquestes partides estan previstes i es tiraran endavant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia