Infraestructures i serveis

Els taxistes es tornaran a mobilitzar a l’Aeroport del Prat contra els conductors ’pirates’

Élite Taxi denuncia “intrusisme” i “maltractament” per part d’Aena cap al sector

Reclama a Interior la presència i l’actuació dels Mossos per foragitar els il·legals

Els professionals del taxi tornaran a protestar per la presència del que anomenen conductors pirates a l’Aeroport del Prat. Ho ha anunciat Élite Taxi en un comunicat, en què carrega durament contra Aena, a la qual acusen de “menyspreu” i “maltractament” cap al sector per la “incompetència” dels directius de la gestora de la infraestructura.

Segons Élite Taxi, a la T1 hi ha “intrusisme” per part de les VTC de lloguer, que estan “totalment prohibides”. Segons informa l’ACN, Élite Taxi també lamenta que ni el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ni els responsables de l’aeroport s’han volgut reunir amb el sector. Fa una setmana centenars de taxistes ja es van manifestar a l’Aeroport del Prat per exigir més vigilància contra els conductors pirates.

Les sucessives protestes han reivindicat més control per part dels Mossos dels intrusos, que, subratllen els taxistes, donen servei a viatgers en vehicles particulars i els cobren tarifes il·legals que poden duplicar les dels taxistes.

El portaveu d’Élite Taxi, Tito Álvarez, que concretarà les mobilitzacions dimarts vinent, ja va advertir fa dies que les manifestacions es repetiran si no s’incrementa la presència policial per foragitar els intrusos. Es calcula que n’hi ha al voltant d’uns quaranta, que en alguns casos, segons denuncien, han amenaçat els taxistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia