Infraestructures i serveis

SERVEIS

Banyoles obre un nou parc per a gossos

Situat a la zona del Pla de la Coromina, inclou un circuit d’agility i és el segon de la ciutat

L’Ajuntament de Banyoles ha obert un nou parc per a gossos. El nou espai està situat a la zonadel Pla de la Coromina i inclou també un circuit d’habilitat per als animals. El nou parc, el segon de la ciutat, ha suposat una inversió de 39.273 euros.

El parc està situat a l’espai dels antics horts del Pla de la Coromina i compta amb una superfície total de 1.125 metres quadrats i està dividit en dos espais diferenciats, tots dos amb tancament perimetral. El primer, amb 500 metres quadrats, és una zona d’esbarjo lliure per a córrer i interactuar amb altres gossos, mentre que el segon espai és una zona amb jocs d’agility per motivar i desenvolupar les habilitats del gos, d’aproximadament uns 625 metres quadrats.

Com ha explicat el regidor de Via Pública, Jordi Carretero, “el parc compta amb una font a cadascuna de les àrees, reg automàtic i enllumenat i s’ha habilitat una zona ombrejada per als propietaris dels gossos entre les dues zones de l’espai”. A més, està previst instal·lar-hi properament bancs. Cadascuna de les zones compta amb una doble porta d’accés per a facilitar l’entrada i sortida dels animals, sense que puguin sortir els altres gossos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia