Infraestructures i serveis

badalona

Els despreniments acceleren el nou mercat municipal Maignon de Badalona

Abans no s’acabi aquest mandat, Badalona disposarà d’un nou mercat municipal que substituirà l’actual de Maignon. Aquest és el compromís que va prendre ahir l’alcalde de la ciutat, Xavier García Albiol, després que a l’equipament hi ha hagut despreniments aquest cap de setmana a la façana de l’edifici, situada al passatge de Maignon, al barri del Centre.

Davant d’això, el consistori ha començat els treballs per garantir la seguretat dels veïns, vianants i comerciants a l’entorn del mercat municipal. Per això, l’alcalde ha ordenat la contractació urgent d’una empresa especialitzada que instal·li les mesures de seguretat que siguin necessàries per evitar nous despreniments.

García Albiol va lamentar ahir que la situació actual és conseqüència directa d’haver anul·lat la reforma del mercat que va impulsar el 2015 durant el seu primer mandat i va ser en aquest punt que es va comprometre a la imminent redacció d’un projecte per disposar d’un nou mercat abans no s’acabi el mandat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia