Infraestructures i serveis

serveis

L’accés de vehicles al pantà de Sau costarà 5 euros i caldrà reserva

El Consorci de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona ha informat que a partir d’aquest dissabte i fins al 28 d’abril per accedir a l’àrea d’esplai del pantà de Sau els caps de setmana s’haurà de pagar. L’accés estarà restringit i els visitants que ho vulguin fer hauran de fer reserva prèvia i pagar 5 euros per cada vehicle i dia i 2 euros per moto. En total, hi ha 70 places per a vehicles, 20 per a motocicletes i 2 per a vehicles amb mobilitat reduïda. Per Setmana Santa el dispositiu també estarà activat el 28 i 29 de març i l’1 d’abril.

El fet que el país visqui una sequera històrica ha fet que emergeixin les restes de l’antiga població i que s’hagi convertit en un reclam els caps de setmana, amb molts visitants que s’hi acosten. Els diners que es recaptin amb el pagament del pàrquing seran per pagar el personal informador i també a accions per mantenir i conservar aquest espai natural protegit. Des del consorci es recorda que l’acampada i la pernoctació estan prohibides.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.