Infraestructures i serveis

Serveis

La biblioteca de Can Casacuberta, a Badalona, tancada per obres

La biblioteca central urbana de Badalona, Can Casacuberta, va tancar divendres i romandrà tancada al menys durant sis o set mesos, el temps que sigui necessari perquè s’hi facin les obres definitives –assegura l’Ajuntament– i posar fi així als tancaments intermitents dels darrers anys. L’estat de la biblioteca ha motivat protestes a dojo des de l’any 2019, quan es va tancar i no va reobrir fins al 2023, per tornar a tancar i novament obrir. Asseguren que aquesta és la bona. S’abordaran els treballs definitius de reparació de la coberta i de la climatització. Les obres previstes resoldran tant el mal estat de la teulada, que provoca el problema que quan plou hi entra l’aigua, com els problemes constants de temperatura.

Des demà, 10 de juny, la biblioteca de Canyadó i Casagemes – Joan Argenté– passarà a tenir el paper de biblioteca central urbana i, per tant, obrirà en horari complert de dilluns a divendres de 9.30 a 20.30 hores i els dissabtes de 9.30 a 13.30 hores. Durant aquest mes es reforça la sala d’estudis del centre cultural El Carme amb l’obertura d’una nova sala en horari de 16 a 20.30 hores. Un altre servei que es posarà en marxa a partir de l’1 de juliol, també a El Carme, és un espai infantil de lectura i de préstec, de dilluns a divendres, de 16.30 a 20 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia