Infraestructures i serveis

La deixalleria activa el servei de 24 hores els set dies de la setmana

El servei de deixalleria municipal de Calonge i Sant Antoni estarà disponible les 24 hores al dia, tots els dies de la setmana. Els usuaris hi podran accedir fora de l’horari d’atenció al públic amb un codi vinculat al DNI del titular de la taxa d’escombraries. Un cop a dins, uns panells informatius serviran d’ajuda per abocar el residu a la zona que toqui i fer un ús adequat de les instal·lacions. Aquesta mesura, segons manifesta la regidora de Medi Ambient, Activitats i Sostenibilitat, Lídia Sánchez, serà d’utilitat per als “industrials del municipi i tota aquella població a qui, per casuístiques individuals, li resulta impossible fer ús del servei de recollida d’escombraries porta a porta”.

Aquest nou servei s’emmarca en el projecte estratègic smart city, un projecte estratègic de ciutat intel·ligent que disposi de totes les dades possibles sobre els serveis que s’ofereixin i els hàbits de la població, de tal manera que permeti prendre decisions més eficients. Altres exemples de ciutat intel·ligent són el control exhaustiu dels més de 5.500 punts de llum a la via pública. Gràcies a la plataforma, es detecten al moment les avaries, es pot regular la intensitat de la llum i estalviar consum energètic. O la producció d’aigua calenta sanitària –el district heating–, que permet un control eficient de possibles avaries i alteracions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia