Infraestructures i serveis

Inicien una campanya per promoure les compres al Mercat de la Devesa

L’Ajuntament de Girona engega una campanya per promocionar el Mercat de la Devesa. Sota el lema ’Jo compro al Mercat de la Devesa’, s’ha crear una imatge i grafisme per convidar els veïns i visitants a comprar en aquest espai.

La imatge es distribuirà per diferents espais de la via pública com els fanals, els busos i les cartelleres dels barris, i també es difondrà pels mitjans de comunicació i les xarxes socials. “Donem tot el suport al comerç de mercats amb millores a les instal·lacions i amb campanyes de comunicació com la que presentem avui perquè tenim la ferma voluntat de contribuir a l’impuls d’un sector de qualitat, professionalitat i especialització”, afirma la vicealcaldessa i regidora de Promoció Econòmica, Gemma Geis.

L’objectiu de la iniciativa és afavorir el manteniment i donar continuïtat al flux de persones compradores, així com evitar la pèrdua de capacitat de venda i afavorir la competitivitat de l’oferta comercial del mercat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.