Infraestructures i serveis

mobilitat

Mataró amplia els punts de recàrrega de vehicles elèctrics als aparcaments municipals

Els aparcament municipals de Mataró disposen de 46 punts de càrrega per a cotxes elèctrics. L’empresa municipal Pumsa ha instal·lat nous punts de recàrrega tant als aparcaments de rotació i els aparcaments per a residents que gestiona.

En el cas dels aparcaments municipals de rotació se n’han instal·lat 10 més dels existents, de manera que seran 22 els punts de recàrrega a l’abast de les persones usuàries: 4 a Plaça de les Tereses, 8 a la plaça de Granollers, 8 a l’Espai Firal - Parc Central i 2 a la plaça de Cuba. Aquests darrers de la plaça de Cuba estaran en funcionament en breu quan es completi la tramitació necessària.

Als aparcaments de residents s’han instal·lat 24 nous punts repartits en set aparcaments, que es posaran en marxa properament. Estan situats a l’aparcament de Carlemany, plaça de Gatassa, Euskadi, Rafael Estrany, plaça de Perú, parc del Palau i Vallveric.

Cada punt té una càrrega màxima de 22 a 3,7 Kw en funció del número de vehicles endollats als carregadors de l’aparcament. La tarifa és de 0,25 €/ Kw. i la càrrega i el pagament es fa a través d’una aplicació al mòbil.

Cotxes de Som Mobilitat

Des del gener del 2019 PUMSA té signat un conveni de col·laboració amb la cooperativa Som Mobilitat, que ofereix als socis una mobilitat elèctrica compartida. Els seus vehicles es poden estacionar i recarregar als aparcaments municipals de la plaça de les Tereses i plaça de Granollers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia