Infraestructures i serveis

Aproven la no continuïtat de l’Associació Protectora d’Animals i Plantes per irregularitats

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha aprovat la no continuïtat de la prestació de serveis per part de l’Associació Protectora d’Animals i Plantes després de detectar irregularitats que suposen un incompliment reiterat del contracte. Segons explica l’ens en un comunicat, el juliol de 2019 l’entitat va resultar adjudicatària del concurs de prestació de servei, que actualment es trobava en estat de requeriment de continuïtat, fet que no comporta un mínim de durada però si un màxim de set mesos, amb data límit de finalització el 31 de desembre de 2024.

Després de dur a terme revisions tècniques periòdiques, els tècnics responsables van detectar nombroses irregularitats que repercutien tant en el servei com en el benestar animal, fet que ha resultat en la no continuïtat forçosa del servei per incompliments de caràcter greu de les obligacions contractuals, tant en el servei de control i gestió de colònies de gats com el de recollida i acollida d’animals.

En aquest sentit, la vicepresidenta i consellera de Medi Ambient, Anna Palet, assenyala que “des que es van detectar els primers indicis d’incompliment i es va comprovar que la situació no millorava, s’ha actuat amb rapidesa i diligència per trobar una alternativa que garantís el benestar animal, i l’eficiència i proximitat del servei a tota la comarca.“

Des del moment de fer-se efectiu el requeriment de no continuïtat, el 31 de juliol, els animals seran traslladats a Albons, centre gestionat per l’empresa Serveis Zoològics la Devesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia