Infraestructures i serveis

policial

Mossos i Agents Rurals compartiran l’espai de l’antiga comissaria de les Gavarres, a Tarragona

Les obres de rehabilitació de l’antiga comissaria dels Mossos d’Esquadra de les Gavarres de Tarragona començaran el 2026. Així ho ha anunciat avui el director general dels Mossos, Pere Ferrer, qui ha celebrat que amb el nou equipament es donarà resposta a l’augment del 12% d’efectius de la regió al Camp de Tarragona en els darrers anys. Ferrer ha assenyalat que no serà “una oficina d’atenció al ciutadà”, sinó que s’hi ubicaran un centenar d’agents dels ARRO -–actualment concentrats a Salou– i de la Unitat Canina dels Mossos, que compartiran instal·lacions amb una trentena d’Agents Rurals. “El lloc és molt interessant, perquè està lluny del nucli urbà, però amb vies de comunicació ràpides”, ha subratllat.

El director dels Mossos d’Esquadra ha afirmat que es vol fer una obra “austera”, perquè sigui funcional, aprofitant l’estructura actual i sense haver de construir res de nou. “La planta baixa serà la que ocuparà l’ARRO i la primera planta serà la d’Agents Rurals”, ha afirmat Ferrer, qui ha subratllat que també hi haurà diversos espais compartits com el menjador, els vestuaris i altres sales d’ús comú per a reunions.

L’acord neix per la necessitat d’habilitar nous equipaments davant l’augment d’efectius. Segons Ferrer, en els últims quatre anys, el nombre d’agents dels Mossos d’Esquadra a la Regió Policial del Camp de Tarragona ha crescut un 12%. En el cas dels ARRO, aquest increment se situa al 8%, arribant als 96 agents. Tots ells, que actualment estan ubicats a la comissaria de Salou, es traslladaran a les Gavarres. na situació similar és la que viuen els Agents Rurals. La seva directora general, Elisenda Pérez, ha puntualitzat que el cos passarà de tenir 490 efectius el 2023 a més de 850 d’aquí a un any i mig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]