Infraestructures i serveis

GIRONA

Afectacions a la R3 el proper cap de setmana per treballs de manteniment

El servei ferroviari de Rodalies de Catalunya a la línia R3 tindrà modificacions el proper cap de setmana a causa dels treballs d’inspecció dels murs protectors de la via que executarà Adif.

Segons informa la companyia, el servei quedarà interromput aquest dissabte 10 d’agost entre Ribes de Freser i Puigcerdà, de les 10 del matí a les 7 de la tarda, a causa d’aquests treballs. Duran aquesta franja horària, els trens que surtin de l’Hospitalet del Llobregat amb destinació Puigcerdà/La Tor de Querol-Enveig i viceversa finalitzaran i iniciaran el recorregut a Ribes de Freser. A partir d’aquesta estació el servei es farà per carretera.

L’endemà, diumenge 11 d’agost, les actuacions es faran entre Torelló i Ribes de Freser, de les 10 del matí a les 7 de la tarda. El primer tren de la Tor de Querol (8.30 h), que arriba a l’Hospitalet a les 12.02 h, farà el seu trajecte habitual. Renfe establirà un servei de carretera per a aquest tram. L’últim tren entre Ripoll (19:12 hores) i L’Hospitalet sortirà de Vic. Per fer aquest tram també s’establirà un servei de carretera.

Adif també informa que el 21 d’agost la circulació a la línia R11 entre Girona i Figueres es farà per via única entre les 9 del matí i les 6 de la tarda i que el 28 d’agost la circulació a la mateixa via entre Figueres i Portbou es farà per via única entres les 8 del matí i les 6 de la tarda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia