Infraestructures i serveis

infraestructures

Les línies R3, R4 i R11 de Rodalies es veuran afectades durant l’agost per treballs de manteniment

Renfe estableix transport alternatiu el dissabte 10 i el diumenge 11 d’agost per la interrupció de circulació a l’R3

El servei de Rodalies de les línies R3, R4 i R11 es veurà afectat durant l’agost per treballs d’inspecció dels murs protectors de via que executarà Adif en diverses fases i trams. Renfe establirà transport alternatiu per carretera en els casos d’interrupció de la circulació ferroviària, que només es donaran al tram de l’R3 entre Torelló i Puigcerdà. L’afectació la línia R3 es concentrarà en el cap de setmana del 10 i 11 d’agost per actuacions entre Puigcerdà i Torelló; mentre que a l’R4 els treballs seran entre el dissabte 17 i el diumenge 18 d’agost. El manteniment de l’R11 es farà els dimecres 21 i 28 d’agost.

La primera etapa de treballs, les de l’R3 entre Torelló i Puigcerdà començaran el dissabte 10 d’agost. Els treballs provocaran la interrupció del servei entre Ribes de Freser i Puigcerdà entre les deu del matí i les set de la tarda. En aquesta franja horària els trens de l’R3 iniciaran i finalitzaran el recorregut a Ribes de Freser, enllaçant per carretera el tram afectat. L’endemà, el diumenge 11 d’agost, l’actuació se centrarà entre Torelló i Ribes de Freser les mateixes hores del dia i també s’interromprà la circulació. En aquest cas, els trens que inicien el trajecte a La Tor de Querol/Puigcerdà amb destinació finalitzaran a Ribes de Freser. Mentre que els trens que inicien recorregut a L’Hospitalet finalitzaran el trajecte a Torelló. Renfe establirà un servei de busos alternatius en el tram Ribes de Freser-Torelló. El primer tren de la línia que surt de la Tor de Querol a les vuit i mitja del matí, i de l’Hospitalet de Llobregat a les dotze del migdia, farà el seu trajecte habitual. El darrer tren del diumenge 11 d’agost entre Ripoll, a les set de la tarda, i L’Hospitalet , sortirà de Vic. Per al trajecte entre Ripoll i Vic, Renfe establirà un servei per carretera.

Pel que fa l’R4, l’afectació se centrarà el cap de setmana següent, el 17 i 18 d’agost. Entre les vuit del matí i les sis de la tarda se circularà per via única entre Manresa i Terrassa, fet que provocarà que els trens augmentin el temps de recorregut en aquest tram.

Per últim, els treballs a l’R11 seran els dimecres 21 i 28 d’agost. Els combois circularan per només una via entre Girona i Figueres el 21 d’agost de nou del matí a sis de la tarda, en el primer dels dies. En la segona jornada de feines de manteniment, el tram afectat serà entre Figueres i Portbou i l’horari afectat serà de vuit del matí a sis de la tarda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Una seixantena de veïns de Lilla cobren les indemnitzacions per les esquerdes cinc anys després

Lilla
INfraestructures

Pla per protegir d’allaus les carreteres del Port de la Bonaigua i el Pla de Beret

Alt Àneu

Sis equipaments més tindran plaques fotovoltaiques

TERRASSA
SANTA LLOGAIA D’ÀLGUEMA

Gosbi, nou patrocinador principal de la USAP de Perpinyà

SANTA LLOGAIA D’ÀLGUEMA
PALAFRUGELL

L’Ajuntament estrena noves targetes per a l’ús de la deixalleria municipal

PALAFRUGELL
infraestructures

L'R3, R4 i R11 de Rodalies es veuran afectades durant l’agost per treballs de manteniment

Barcelona
societat

En marxa el concurs per regularitzar els terrenys de conreu de Gallecs

Mollet del Vallès

Més zones per a gossos a Rubí i millora de la vintena en funcionament

RUBÍ
GIRONA

Afectacions a la R3 el proper cap de setmana per treballs de manteniment

GIRONA