Infraestructures i serveis

PALAFRUGELL

L’Ajuntament estrena noves targetes per a l’ús de la deixalleria municipal

L’Àrea de Qualitat Urbana de l’Ajuntament de Palafrugell ha estrenat un nou sistema de targetes per l’ús de la deixalleria, que permetrà registrar millor les entrades i poder obtenir les bonificacions, a més de consultar en línia les entrades efectuades en qualsevol moment.

A més, s’ha instal·lat a l’accés a la deixalleria un nou sistema de barrera automàtica, que s’acciona mitjançant la presentació d’aquesta targeta a l’entrada de la mateixa.

Els usuaris amb les targetes antigues poden renovar-les a les mateixes oficines de la deixalleria, on les substituiran pel nou model. Els nous usuaris, tant comercials com domèstics, que vulguin donar-se d’alta per primera vegada caldrà que passin per l’Oficina d’Atenció Ciutadana. Per poder obtenir la targeta, els usuaris particulars hauran de presentar una factura de l’aigua o un rebut de la taxa de residus. Les empreses hauran de donar el NIF i presentar la darrera factura de les escombraries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.