Infraestructures i serveis

L’alcaldessa del Port de la Selva agraeix la paciència dels veïns per la falta d’aigua

L’alcaldessa del Port de la Selva, Lídia Ferrer Grau, ha agraït a veïns i veïnes del municipi i també estiuejants i visitants de la població “la paciència, comprensió i col·laboració que han tingut durant l’episodi de falta d’aigua potable a la població ocorreguda en l’última setmana”.

“Com tots sabeu -explica en una carta penjada a les xarxes socials- aquesta última setmana hem viscut una situació de patiment i angoixa al nostre municipi; inicialment es va tallar el subministrament d’aigua durant unes hores a bona part del terme municipal i quan vam poder subministrar aigua a la xarxa aquesta no era apta per ús de boca”.

Ferrer detalla que hores d’ara continuen treballant i esperant els resultats de la qualitat d’aigua que arriba al consumidor i agraeix a divresos càrrec electes i tècnics municipals la feina feta en aquest temps: “Durant tots aquests dies tot el presonal de l’Ajuntament ha treballat de valent per resoldre aquesta situació, però vull agrair especialment a la Núria Massot, primera tinent d’alcaldia i en Roger Pinart, segon tinnet d’alcaldia, l’esforç, dedicació i suport mostrat davant la situació viscuda. A en Pere Ribot, arquitecte tècnic municipal d’aquest ajuntament per la seva incansable tasca”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia