Infraestructures i serveis

Els paradistes tornen a obrir al mercat provisional de les Bòbiles

Aquesta setmana han acabat les obres de l’espai alternatiu després de dos mesos de treballs

Aquesta setmana podran reobrir les parades del mercat provisional de les Bòbiles, a Martorell, ja que han acabat les obres de l’espai alternatiu on els paradistes s’han instal·lat mentre duren les obres de la llotja. La reforma del mercat municipal de les Bòbiles acabaran, segons les previsions del consistori, l’any vinent. Després d’un parèntesi de dos mesos, coincidint amb l’estiu, les onze parades de venda de producte fresc podran reobrir al públic.

La reforma del mercat, que l’Ajuntament va presentar el passat abril, té com a objectiu modernitzar les instal·lacions i fer-les més atractives amb la incorporació d’establiments de restauració. N’hi hauran cinc i una zona comuna de taules. L’espai inferior estarà destinat a l’entrada de mercaderies i a la gestió de residus, i comptarà amb un aparcament amb 174 places, públiques i gratuïtes les dues primeres hores. Les obres permetran doblar la superfície del mercat, que tindrà parades més grans i, a banda de la zona de restauració, un supermercat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.