Infraestructures i serveis

Els usuaris de Mataró Bus podran pagar en targeta i arribaran al Tecnocampus

La nova contracta del servei públic del Mataró Bus estableix que el futur operador del transport públic haurà de millorar la cobertura dels recorreguts i implementar el sistema que permeti pagar els bitllets amb targeta de crèdit o a través del telèfon mòbil.

El regidor de Mobilitat, Xesco Gomar, va explicar en el ple de dijous que la nova adjudicació permetrà incrementar els serveis de les línies 3 i 6 d’autobusos afavorint que els usuaris puguin arribar fins a la zona industrial del Rengle i al parc universitari del Tecnocampus.

La contractació, a diferència d’altres ocasions, tindrà una vigència menor a l’habitual, de cinc anys, per provar, entre altres qüestions, quin tipus de vehicles són els més adequats per renovar la flota amb combois d’hidrogen, elèctrics o de biodièsel. 

El nou contracte es preveu poder adjudicar abans d’acabar l’any. El Mataró Bus va transportar l’any passat 5 milions de viatgers i enguany té un cost previst de més de 7,4 milions d’euros. Avanza Movilidad Integral és l’empresa que presta el servei des del 2009 quan era CTSA.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia