Infraestructures i serveis

Recuperada la circulació a L3 del Metro de Barcelona per un despreniment

La línia 3 del metro de Barcelona ha recuperat la normalitat després que un despreniment al sostre del túnel de la línia 3 del Metro de Barcelona entre les estacions de Catalunya i Passeig de Gràcia hagi obligat a tallar  tres hores la circulació de la línia entre entre les estacions de Catalunya i Passeig de Gràcia i obligués atallar la circulació entre les parades de Liceu i Lesseps. No hi ha hagut ferits i de moment només es presta servei entre Zona Universitària i Liceu, i entre Lesseps i Trinitat Nova. Fonts de TMB han indicat que unes obres en superfície alienes a la companyia han afectat el túnel i part del sostre ha caigut sobre la via. Ha donat l’avís el conductor d’un comboi que ha detectat que hi havia un material estrany a la via. Per prevenció s’ha desallotjat aquest tren un cop ha arribat a l’estació de Catalunya i tècnics de TMB s’han desplaçat fins el punt per comprovar la incidència.

La companyia està fent diverses comprovacions per confirmar que l’afectació ha estat superficial. El servei es restablirà tan bon punt finalitzin aquests treballs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.