Infraestructures i serveis

Liciten per 6,1 milions d’euros les obres de l’aparcament de l’hospital de Calella

La Generalitat ha fet pública la licitació de les obres de la construcció de l’aparcament de l’hospital de Calella, al darrera dels terrenys de can Saleta per un import de 6,1 milions d'euros. L’empresa pública de mobilitat de Calella, Gestvia, és l’encarregada del contracte d’execució de les obres per fer el nou pàrquing al costat del centre sanitari. Un equipament públic previst al pla especial d’ordenació de l’hospital amb una capacitat per a 425 places.

L’Ajuntament ja va autoritzar el juliol passat la inversió de 9 milions d’euros per la compra d’una part dels terrenys i la construcció de l’aparcament. La previsió és que les obres es puguin començar abans no acabi l’any i enllestir-les el 2027, tres anys abans que finalitzi l’ampliació de l’hospital, segons els últims terminis que va donar el Departament de Salut.

Una vuitantena de places es reservaran pels treballadors de l’Hospital, que Gestvia llogarà a la Corporació. L’aparcament estarà vigilat les 24 hores del dia i també comptarà amb una zona per a bicicletes. El preu del nou pàrquing serà d’1,83 euros l’hora segons es va aprovar al ple municipal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia