Infraestructures i serveis

serveis

Deltebre, l’Aldea i Camarles milloren els pous de la mancomunitat

La mancomunitat Delta Tres –integrada pels ajuntaments de Deltebre, l’Aldea i Camarles– ha invertit prop de 500.000 euros en la millora dels quatre pous que abasteixen en bona mesura d’aigua els municipis i posaran en breu en marxa un cinquè. Això ha de permetre reduir de forma considerable la dependència de l’aigua que encara capten del Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT): preveuen baixar d’un 22% actual al 6,8%. Les actuacions també han suposat posar plaques solars al sostre del dipòsit de distribució, que permetran als municipis estalviar 120.000 euros un cop s’amortitzi la inversió en deu anys. També s’ha instal·lat d’un sistema de gestió a distància del servei.

La reactivació del pou 5, en desús des de principis de la dècada dels anys 80 del segle passat, ha de permetre aportar 1.054 metres cúbics d’aigua diaris addicionals a la xarxa. La seva posada en marxa, segons ha precisat l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, està pendent dels informes definitius del Departament de Salut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia