Infraestructures i serveis

Arriba al ple de Salt el nou contracte de neteja per 2,4 milions

El ple municipal de dilluns que ve a l’Ajuntament de Salt portarà a aprovació el procés de contractació del nou contracte de neteja dels equipaments municipals, que tindrà un cost de 2,4 milions d’euros per als dos anys del servei, per bé que es preveuen dos anys de pròrroga, si així es considera oportú, segons informa el consistori en un comunicat.

El contracte de neteja dels edificis i dependències municipals s’encarrega de garantir el bon estat de les instal·lacions de més d’una cinquantena d’equipaments municipals, des de les escoles i les escoles bressol, passant per les dependències municipals, així com equipaments com la Factoria Cultural de la Coma Cros amb els diversos serveis que hi ha ubicats, el Centre de Rercursos de la Gent Gran, la comissaria de policia o les biblioteques, equipaments esportius o magatzem de les brigades, per citar-ne alguns.

En l’actualitat, explica l’ajuntament, el servei el té adjudicat l’empresa Brócoli, que va iniciar l’actual contracte el 19 de gener del 2021, i que esgotarà les dues pròrrogues previstes el proper mes de gener de l’any 2025. L’actual contracte que es proposa actualitza els IPC dels darrers anys i incorpora alguns espais que s’han incorporat a les neteges en què n’és responsable l’Ajuntament de Salt, com el nou edifici de l’escola Gegant del Rec. En els plecs de la licitació es contempla que el nou contracte es pugui prorrogar fins a dos anys més que permetria arribar fins a l’any 2029 i amb un valor del contracte que superaria els 5,1 milions d’euros, si s’executen els dos anys de pròrroga previstos, ja que també s’hi contempla la possibilitat d’incrementar fins a un màxim d’un 20% els espais a netejar, si en aquest període s’incorporen més espais o equipaments municipals que requereixin la neteja periòdica.

El tinent d’alcalde de Territori, Àlex Barceló, assenyala que “el nou contracte de neteja d’equipaments municipals actualitza els IPC dels darrers anys que han estat molt alts en els últims exercicis i s’amplia amb els nous espais municipals que s’han incorporat en els darrers anys entre els espais municipals”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia