Serveis

tarragona

La nova senyalització s'instal·larà a la tardor

Tarragona disposarà d'una nova xarxa de senyalització a partir de la tardor. L'actuació, que té un cost superior als 300.000 euros, finançats amb el pla de competitivitat de la Tàrraco romana, consistirà en la renovació dels més de 300 indicadors existents actualment a la zona centre de la ciutat, ja que tots els cartells col·locats recentment als carrers i cantonades de la Part Alta s'aprofitaran. L'empresa Sismotur ha elaborat una anàlisi i una diagnosi de la senyalització actual, la qual, segons el regidor de Promoció Econòmica, Sergi de los Rios, “és caòtica i del tot insuficient.”

Al llarg d'aquests mesos representants de l'empresa madrilenya han observat la senyalització sobre el terreny, s'han entrevistat amb responsables de mobilitat, de turisme i d'urbanisme, entre altres àrees, i han aportat documents previs al definitiu que s'ha presentat avui. El seu diagnòstic posa de manifest que la senyalització ha de ser ordenada, jerarquitzada, comprensible i ha d'oferir continuïtat. El nou pla de senyalització també inclou els indicadors per als monuments romans dels municipis veïns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.