Serveis

tarragona

Els tràmits pel Jaume I continuaran tot i el recurs

L'alcalde de Tarragona considera uns “pocavergonyes” els administradors d'Alem perquè tiren endavant el procés judicial sobre la concessió de l'aparcament

L'Ajuntament de Tarragona no considera aturat el procés per a la reconversió de l'aparcament Jaume I –que en principi havia de ser intel·ligent–, en un de tipus convencional. Després que Sistemes Alem confirmés que ha presentat un recurs contra la sentència que considerava anul·lada l'adjudicació de les obres, l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, va assegurar en declaracions a aquest diari que no aturarà el procediment tot i aquest nou entrebanc judicial.

“No podem perdre més temps tenint aquesta vergonya enmig de la Part Alta”, va sentenciar Ballesteros, que va subratllar que, de moment, l'únic comunicat judicial que ha rebut pel que fa a això és la sentència del jutjat del contenciós administratiu número 1 de Tarragona en què es considerava que “el tràmit fet per l'Ajuntament era correcte” i que, per tant, es podia tirar endavant el nou projecte.

“Tirarem milles fins que no tinguem una resolució que digui el contrari i que ens prohibeixi accedir a l'aparcament”, va assegurar l'alcalde. En aquests moments, l'Ajuntament treballa en la redacció del plec de clàusules per a l'adjudicació de les obres de conversió del pàrquing Jaume I en convencional. “Si no passa res, després de l'estiu ja estarem en disposició d'obrir el concurs”, va avançar Ballesteros.

LA FRASE

No podem perdre més temps amb aquesta vergonya aturada al mig de la Part Alta
Josep Fèlix Ballesteros
Alcalde de Tarragona

Polèmica pels diners que reclama Alem a l'Ajuntament

Els administradors concursals de Sistemes Alem justifiquen en part el manteniment de la lluita judicial contra l'anul·lació de la concessió amb els 1,6 milions que, segons l'empresa, els deu l'Ajuntament. L'alcalde, però, qüestiona aquesta xifra: “Caldrà veure què els devem després que ells malbaratessin molts recursos durant les obres”, va criticar. Ballesteros considera que els responsables de l'empresa són uns “pocavergonyes” per haver decidit allargar encara més el procés judicial. Les obres del pàrquing Jaume I fa tres anys que estan aturades després que el format de pàrquing intel·ligent es considerés inviable. Per reconvertir-lo en convencional, el consistori ha de rescatar la concessió de les obres, en part en mans d'Alem, que es troba en concurs de creditors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.